Vi tar hand om dina siffror. Och hjälper ditt företag att utvecklas.

En engagerad fullservicebyrå
För oss är mjuka värden lika viktiga som hårda. Vi tar hand om dina siffror, hjälper dig med bokföring, redovisning, löner/personal. Samtidigt ser vi ser till helheten, till er som arbetar där och hur vi kan medverka till positiv utveckling för ditt bolag.

Vi är måna om att förbättra och tänka nytt, och vi föreslår alltid nya lösningar om vi tror att det kan gynna din verksamhet.

Tänk på oss som din externa progressiva ekonomiavdelning som hjälper dig i stort och smått, från effektiv bokföring till nyckeltalsanalyser och skatteplanering.
Ekonomi och management i ett. Soft va?

Ungt bolag, omfattande erfarenhet
Soft Ekonomi och Management bildades 2014. Vi är idag fem anställda, alla kompetenta, lyhörda och serviceinriktade med gedigen erfarenhet inom ekonomi. Företaget är grundat av Sofia Immo som under lång tid har arbetat som konsult på olika nivåer, också internationellt och på koncernövergripande nivå.

Vårt kundlöfte
Vi ska erbjuda mindre bolag kompetenta och prisvärda tjänster inom ekonomi och redovisning, som bidrar till bolagens utveckling. Det ska löna sig att samarbeta med oss!

Vi på Soft Ekonomi & Management

nytänkande redovisningsbyrå

Sofia Immo

Grundare, VD och senior konsult. Sofia är en go’ och glad tjej från Göteborg. Hon har arbetat med redovisning och som interims konsult i över 20 år. Hennes favoritord är koncernkonsolidering. Sofia startade bolaget 2013 och jobbar främst med bokslut, skatter, bolagsfrågor och koncernredovisning. På fritiden är hon en skidåkande husvagnsägare som älskar vandringsresor, tennis och att cykla.
För att komma i kontakt med Sofia skicka ett mail till sofia@softekonomi.se alternativt ring 0705-162 940.

Charlotte Lindström

Redovisningskonsult  Charlotte började på Soft Ekonomi & Management i oktober 2014. Hon var då nyexaminerad ekonomiassistent och löneadministratör, och grymt taggad på att få ge sig ut i en ny värld efter att ha varit egenföretagare inom frisörbranschen i 7 år. Kundkontakt har löpt som en röd tråd genom Charlottes yrkesliv, därför är hon väldigt glad över att ha hamnat på en byrå som Soft E&M som arbetar så flitigt med att skapa nära och långsiktiga kundrelationer.
Hon bor i natursköna Årsta och fritiden ägnas mycket åt familj och vänner. Med två barn i förskoleåldern är det full fart praktiskt taget för jämnan, precis som sig bör!
För att komma i kontakt med Charlotte skicka ett mail till charlotte@softekonomi.se alternativt ring 0703-930 900.

Sebastian Blixt

Redovisningskonsult Sebastian är en härlig kille som började på Soft Ekonomi & Management i oktober 2016. Lugn och ordentlig är Sebastians kännetecken och han arbetar med bokföring, avstämningar, löner, skatter & bokslut. På fritiden ägnar han mycket tid åt träning och idrott där han bland annat spelar fotboll i korpen. Då Sebastian är småbarnsförälder blir det även en hel del annan vardagsmotion ute på Värmdö där han bor tillsammans med sin familj. 
För att komma i kontakt med Sebastian skicka ett mail till sebastian@softekonomi.se alternativt ring 0703-930 024.

Josefine Höglund

Redovisningskonsult Josefine började på Soft Ekonomi & Management i januari 2018. Hon kom då från en ekonomiavdelning inom trossamfund. Josefine skolade om sig 2012/2013 och innan dess arbetade hon som butikschef inom detaljhandel.
Fritiden spenderar Josefine med att renovera huset hon har tillsammans med sin man, i en campingstol på någon festival eller med att prova spännande matrecept med sina vänner.
För att komma i kontakt med Josefine skicka ett mail till josefine@softekonomi.se alternativt ring 0721-815 998.

Liselott Rindeström

Redovisningskonsult Liselott började på Soft Ekonomi & Management i januari 2019. Liselott började jobba inom ekonomi 1989 och har sedan dess arbetat på flera redovisningsbyråer samt ekonomiavdelningar inom olika branscher nu senast inom bygg.
På fritiden gillar Liselott att träna, fixa och dona i trädgården och umgås med familjen. Under sommarhalvåret cruisas det i familjens impala 409:a eller pickupen från 1946.
För att komma i kontakt med Liselott skicka ett mail till liselott@softekonomi.se alternativt ring 0703-930 075.